Hard doorwerken voor tijdelijke ijsbaan

Hard doorwerken voor tijdelijke ijsbaan Rotterdam, 23 nov. Medewerkers van de tijdelijke kunstijsbaan in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet werken tot ’s avonds laat om de ijsbaan af te bouwen. The Ice eXperience, zoals het evenement wordt genoemd, wordt morgen geopend. Steeds meer Nederlandse steden bouwen in de winter tijdelijke schaatsbanen. Het idee komt uit Engeland en de VS. In de grote overdekte tent kan worden geschaatst, maar er komt ook live muziek en er kan worden gedineerd. De overdekte ijsbaan wordt 7 januari weer gesloten. Foto Carla Vos Hoogvliet - Rotterdam - overdags en tot diep in de avond wordt hard gewerkt aan de mooiste, tijdelijke overdekte kunstijsbaan van Nederland, The Ice eXperience, die vanaf vrijdag 24 november 2006 tot 7 januari 2007 open zal zijn - foto Carla Vos/Cor Vos ©2006 Vos, Cor