Radio Voorkeur

Desmet live. Vanavond met o.a. met Hans Baaij, directeur van Stichting Varkens in Nood. Met beschaafde, actuele en spraakmakende campagnes probeert de stichting consumenten en supermarkten ervan te overtuigen dat varkens een beter leven verdienen. Radio 5, 18.00-19.50u.

Tweede-Kamerverkiezingen 2006. Avondvullend programma rondom de uitslagen van de verkiezingen. Omstreeks 23.45u. wordt er overgeschakeld naar de het gebouw van de Tweede Kamer en het slotdebat op tv o.l.v. Paul Witteman. Radio 1, 19.04-1.00u.

De avonden. Onder anderen kunsthistorica Daniëlle Hofmans over de invloed van biotechnologie op de beeldende kunst en toneelschrijver Jaap-Peter Enderle over de precisie en humor van schrijfster Esther Gerritsen. Concertzender, 20.04-22.00u.

Casa luna. Gesprek met politicoloog André Krouwel, bedenker van het alternatief voor de Stemwijzer. Met zijn kieskompas heeft hij de afgelopen weken stemtherapeutische adviezen gegeven. Hij geeft commentaar op de campagnes en zijn oordeel over de uitslag. Radio 1, 1.04-2.00u.