Fanclub van ADO belegt vergadering voor supporters

Rotterdam, 22 nov. De officiële fanclub van ADO Den Haag heeft supporters van de Haagse voetbalclub opgeroepen massaal een vergadering bij te wonen die morgen wordt gehouden. Supporters mogen op de bijeenkomst in stadion Zuiderpark, waar een deel van hen zondag tijdens ADO-Vitesse het veld betrad uit frustratie over de slechte prestaties van de ploeg, hun zegje doen over de toestand van de club. De supporters willen praten over het nieuwe stadion, de prestaties van ADO en de manier waarop de club met de fans omgaat. ”Nu is het moment om in actie te komen”, aldus aftredend voorzitter Ike Simoncini in de persverklaring. ”Praten met de club wordt steeds moeilijker en wij voelen aan dat het vandaag of morgen helemaal uit de hand gaat lopen en juist dát willen we voorkomen.”