Wateroverlast in Hoorn van Afrika

Wateroverlast in Hoorn van Afrika Genève/ifo. Somalische vrouwen waden door regenwater in een vluchtelingenkamp in Noord-Kenia. Volgens de Verenigde Naties ondervinden 1,5 tot 1,8 miljoen inwoners van Kenia, Somalië en Ethiopië grote overlast van de hevige regenval van de afgelopen maand. In het zuiden van Somalië zijn afgelopen weken 47 mensen verdronken. In West-Kenia doodde een door het water wild geworden nijlpaard zes mensen. Foto AP Somali refugee women wade through rainwater outside the Ifo refugee camp in northern Kenya Sunday Nov. 12, 2006. Sections of refugee camps in northern Kenya are under water after heavy rains flooded them. Thousands of people are dealing with hard living conditions as all roads and lots of temporary tents have been destroyed by the rains..(AP Photo/Frederic Courbet) Associated Press