Lagere winst grootste soepmaker

Lagere winst grootste soepmaker Gloucester, 21 nov. Blikken soep in een supermarkt in Gloucester in de Amerikaanse staat Massachusetts. Campbell, ’s werelds grootste producent van soep, heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2006/2007 minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Het nettoresultaat kwam uit op 291 miljoen dollar (227 miljoen euro) tegen 302 miljoen dollar vorig jaar. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. ** FILE ** A row of Campbell's soup is seen at a supermarket, Sept. 12, 2005 in a Gloucester, Mass. file photo. Campbell Soup Co., the world's largest soup maker, reports quarterly earnings fell slightly from a year earlier, even as the company increased sales. The main reason for the profit decline was the company saw its tax bill return to normal after a one-time break last year. (AP Photo/Lisa Poole, File) Associated Press