who's next

Vandaag

Monique Snoeijen bespreekt nrc.next met deejay Armin van Buuren en praat met hem over gehoorbeschadiging door harde muziek in discotheken. Hoe kijkt Van Buuren, die door het Britse DJ Magazine is verkozen tot op een na beste deejay van de wereld, hier tegen aan?

Vrijdag:

Minister van Defensie Henk Kamp zei over de Nederlandse militairen die Irakezen zouden hebben gemarteld: „Schokkend. We moeten zo snel mogelijk precies weten wat zich hier heeft afgespeeld en hoe het ligt met ieders verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Martelen mag nooit. Iedereen weet hoe transparant Nederland optreedt. Dus een associatie met Abu Ghraib is belachelijk.” In zijn vrije tijd pakt Kamp meestal zijn motor om in de Achterhoek te rijden.

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.