Boze fans ADO bestormen veld

Boze fans ADO bestormen veld Den Haag. Boze fans van de voetbalclub ADO Den Haag bestormden het veld gistermiddag tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Na 66 minuten werd het duel bij een 0-3 stand gestaakt. De aanhangers zijn ontevreden over het beleid van de club en de resultaten. Na de bestorming van het veld werd het snel weer rustig. Er vielen geen gewonden en niemand werd gearresteerd. Foto WFA pagina 10 WFA29:RELLEN BIJ ADO-VITESSE:DEN HAAG;19NOV2006- Zondagmiddag is de wedstrijd ADO Den Haag-Vitesse al na 66 minuten gestaakt toen supporters van ADO verhaal kwamen halen en het veld op kwamen stormen. Supporters braken door de hekken na het derde tegendoelpunt in de wedstrijd tegen Vitesse. De ADO fans zijn ontevreden over de resultaten van de club tot nu toe. AdO staat nog steeds met maar vijf punten helemaal onderaan. WFA/ls/str Dennis Spaan WFA WFA