`Tomkat`: cruise en holmes trouwen dit weekeinde nabij rome

Het Amerikaanse sterrenpaar Tom Cruise (44) en Katie Holmes (26) trouwt, naar algemeen wordt aangenomen, zaterdag in de buurt van Rome. Het paar is woensdag aangekomen in de Italiaanse hoofdstad met hun zeven maanden oude dochter Suri. Het paar bracht een bezoek aan het Romeinse gemeentehuis.

HUWELIJK: Katie Holmes, Tom Cruise en dochter Suri, afgelopen woensdag in het Romeinse gemeentehuis ** RETRANSMISSION FOR ALTERNATIVE CROP ** U.S. actor Tom Cruise, right, and actress Katie Holmes, believed to be holding their daughter Suri, arrive at Rome's town hall, Wednesday Nov. 15, 2006. Cruise and Holmes are set to marry in an undisclosed Italian location on Saturday. Speculation on the location has focused on Odescalchi Castle on Lake Bracciano, near the capital. (AP Photo) ** ITALY OUT ** Associated Press

Het huwelijk wordt, naar wordt aangenomen, voltrokken in een kasteeltje in Bracciano, veertig km ten noordwesten van Rome. Het gaat om het 15de eeuwse Castello Odescalchi. Journalisten en tv-filmploegen kunnen voor duizend euro een plekje op de parkeerplaats naast de oprijlaan huren. Het huwelijk van beide filmsterren trekt grote mediabelangstelling, vooral vanuit Amerika.