The Sunshine Boys

The Sunshine Boys **** toneel The Sunshine Boys Karel de Rooij en Peter de Jong, beter bekend als Mini & Maxi, zijn op tournee met The Sunshine Boys, het komische meesterwerk van de Amerikaanse scenarist Neil Simon over de comeback van een revueduo dat elkaar om het zacht te zeggen allang niet meer ligt. „Iets van hun verleden is in deze voorstelling nog wel te zien. De kribbige loopjes van De Rooij, de manier waarop De Jong het onderste uit een bijna leeg koffiemelkkannetje tracht te halen en een zwijgend gevecht over de stoelen voor hun sketch, herinneren aan de beste scènes uit hun vroegere shows. Maar ook verbaal maken ze een fenomenaal nummer van deze rancuneuze mannen.” Henk van Gelder, 14 november 2006 Tournee t/m 26 mei. Inl. 070-3557265, www.interpresario.nl Rijswijk, 05-10-06. Beeld uit de voorstelling "Sunshine Boys" met Karel van Rooy, Peter de Jong,Sander Commandeur, Kasper Kapteijn en Tamara Schokkert onder regie van Jos Thie. Vrije Produktie. Foto Leo van Velzen Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Karel de Rooij en Peter de Jong, beter bekend als Mini & Maxi, zijn op tournee met The Sunshine Boys, het komische meesterwerk van de Amerikaanse scenarist Neil Simon over de comeback van een revueduo dat elkaar om het zacht te zeggen allang niet meer ligt.

„Iets van hun verleden is in deze voorstelling nog wel te zien. De kribbige loopjes van De Rooij, de manier waarop De Jong het onderste uit een bijna leeg koffiemelkkannetje tracht te halen en een zwijgend gevecht over de stoelen voor hun sketch, herinneren aan de beste scènes uit hun vroegere shows. Maar ook verbaal maken ze een fenomenaal nummer van deze rancuneuze mannen.” Henk van Gelder, 14 november 2006

Tournee t/m 26 mei. Inl. 070-3557265, www.interpresario.nl