Nadal treft Federer in halve finale ‘WK’

Nadal treft Federer in halve finale ‘WK’ Sjanghai, 18 Nov. Rafael Nadal staat vandaag tegenover Roger Federer in de halve finales van de Masters Cup in het Chinese Sjanghai. Het kostte de Spaanse nummer twee van de wereld gisteren wel enige moeite om de eindstrijd van het officieuze WK te halen. Nadal rekende in drie sets af met de Rus Nikolai Davidenko. Door zijn zege eindigt Nadal als tweede in de gouden groep en speelt hij vandaag tegen Federer, de nummer één van de rode groep. De andere halve finale gaat tussen de Amerikaan James Blake en de Argentijnse titelverdediger David Nalbandian. De Masters Cup is het terugkerende evenement voor de beste acht tennissers van het jaar. Federer zal dit jaar als nummer één eindigen. Foto AP Span's Rafael Nadal during play against Russia's Nikolay Davydenko at the Tennis Masters Cup held in Shanghai, China, Friday, Nov. 17, 2006. Nadal won 5-7, 6-4, 6-4. (AP Photo/Ng Han Guan) Associated Press