Who's next

Vandaag

Robert van de Roer bespreekt nrc.next met VVD-minister van Defensie Henk Kamp en praat over de burgeroorlog in Irak en mogelijke oplossingen. Hoe kijkt Kamp aan tegen de toekomst van Irak?

Gisteren:

Tv-presentatrice Mariska Hulscher zei over politici in ‘de bladen’: „Politici willen vooral een groot publiek bereiken, maar het gaat ook om geloofwaardigheid. Ik zie Balkenende liever een dag in een verzorgingstehuis meewerken dan in RTL Boulevard.” Deze zomer was zijzelf onderwerp in ‘de bladen’ met huwelijk en snelle scheiding: „Natuurlijk was dat waardeloos, maar het pijnlijkste van allemaal is erachter komen dat je een beslissing hebt genomen die verkeerd was. Zeker als het gaat om een huwelijk.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 via www.nrc.nl/whosnext.