Who's next

Who's next Gisteren: Tv-presentatrice Mariska Hulscher zei over politici in ‘de bladen’: „Politici willen vooral een groot publiek bereiken, maar het gaat ook om geloofwaardigheid. Ik zie Balkenende liever een dag in een verzorgingstehuis meewerken dan in RTL Boulevard.” Deze zomer was zijzelf onderwerp in ‘de bladen’ met huwelijk en snelle scheiding: „Natuurlijk was dat waardeloos, maar het pijnlijkste van allemaal is erachter komen dat je een beslissing hebt genomen die verkeerd was. Zeker als het gaat om een huwelijk.” WFA28:MODEONTWERPER SLEEPT HULSCHER VOOR DE RECHTER:AMSTERDAM;08NOV2006 ***ARCHIEFFOTO*** Mariska Hulscher wordt voor de rechter gesleept door een modeontwerper. Couturier Marlon Borgschot zegt dat hij nog achtduizend euro voor de bruidsjurk van de televisiepresentatrice krijgt. Hulscher houdt vol dat ze de kosten allang heeft betaald. Het huwelijk van Hulscher strandde eerder dit jaar al na twee maanden. WFA/jvdh/str. Michel Utrecht WFA WFA

Vandaag

Robert van de Roer bespreekt nrc.next met VVD-minister van Defensie Henk Kamp en praat over de burgeroorlog in Irak en mogelijke oplossingen. Hoe kijkt Kamp aan tegen de toekomst van Irak?

Gisteren:

Tv-presentatrice Mariska Hulscher zei over politici in ‘de bladen’: „Politici willen vooral een groot publiek bereiken, maar het gaat ook om geloofwaardigheid. Ik zie Balkenende liever een dag in een verzorgingstehuis meewerken dan in RTL Boulevard.” Deze zomer was zijzelf onderwerp in ‘de bladen’ met huwelijk en snelle scheiding: „Natuurlijk was dat waardeloos, maar het pijnlijkste van allemaal is erachter komen dat je een beslissing hebt genomen die verkeerd was. Zeker als het gaat om een huwelijk.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 via www.nrc.nl/whosnext.