Partij voor de schone wereld

Ik ben Simon. Ik wil wat vertellen over de kinderpolitiek. Ik ben lid van de partij voor een schone wereld van het kinderparlement van Z@pp. Wij willen graag dat er iets gaat veranderen in het milieu.

Onze punten zijn:

1 . Auto’s en fabrieken moeten milieuvriendelijker worden

2. De poolkappen mogen niet smelten

3 .Geen dierproeven meer

4. Kappen van de regenwouden moet stoppen

5. De jacht op bedreigde diersoorten moet stoppen

Dit is allemaal heel belangrijk want als de poolkappen smelten stijgt het water en dan kunnen er overstromingen komen. Voor meer informatie kun je kijken op www.zapp.nl. Je kan daar ook lid worden van de partij. Stem op 17 november op www.zapp.nl op de partij voor de schone wereld!

Politiek nieuws van Simon Genee, 9 jaar, uit Huizen