Krokodil van blikjes

Krokodil van blikjes Met blikjes kun je de gekste dingen bouwen. Dat is te zien op de tentoonstelling canstruction die in het New York Design Center in New York, Amerika, gehouden wordt. Er is een enorme raket van blikjes, een tangodanseres een reuzenlieveheersbeestje en ook deze krokodil is daar te zien. De blikjes zijn grondig schoongeboend, maar eerst zat er eten in. Van al die blikjes is dat een heleboel voedsel bij elkaar. Al dat voedsel is gebracht naar opvanghuizen, bejaardenhuizen en andere instellingen die dakloze mensen opvangen. De tentoonstelling loopt door tot 22 november. (foto AFP/Timothy A. Clary) Heb jij nog ideeën wat je van blikjes kunt maken? Of van lege pakken melk misschien? A crocodile of cans titled " a croc-can-diles lament " by Arquitectonica is shown on display at "Canstruction" in New York 14 November. The 14th annual "Canstruction" combines the competitive spirit of a design/build competition with a unique way to help feed hungry people. Competing teams, lead by architects and engineers, showcase their talents by designing giant sculptures made entirely out of canned foods. At the close of the exhibitions all of the food used in the structures is donated to local food banks for distribution to pantries, shelters, soup kitchens, elderly and day care centers.The show runs until 22 November. AFP PHOTO Timothy A. CLARY AFP

Met blikjes kun je de gekste dingen bouwen. Dat is te zien op de tentoonstelling canstruction die in het New York Design Center in New York, Amerika, gehouden wordt. Er is een enorme raket van blikjes, een tangodanseres een reuzenlieveheersbeestje en ook deze krokodil is daar te zien. De blikjes zijn grondig schoongeboend, maar eerst zat er eten in. Van al die blikjes is dat een heleboel voedsel bij elkaar. Al dat voedsel is gebracht naar opvanghuizen, bejaardenhuizen en andere instellingen die dakloze mensen opvangen. De tentoonstelling loopt door tot 22 november. (foto AFP/Timothy A. Clary)

Heb jij nog ideeën wat je van blikjes kunt maken? Of van lege pakken melk misschien?