Elkaar warm houden (5)

Elkaar warm houden (5) klik@nrc.nl Met broers en zussen samen een week naar Egypte. Op dringend verzoek van mij (oudste) gingen we zonsopgang kijken op de Mount Synai. We waren erg vroeg. Een lange zit dus tot de eerste stralen, die ik zelf nooit gezien heb... we hadden elkaar beter WAKKER kunnen houden. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week is het thema ‘elkaar warm houden’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week zijn de verkiezingen. Sta je op de foto met Jan Peter, Wouter, Mark, Jan of Femke? Mail naar klik@nrc.nl. klik@nrc.nl Elkaar warm houden (5)

Met broers en zussen samen een week naar Egypte. Op dringend verzoek van mij (oudste) gingen we zonsopgang kijken op de Mount Synai. We waren erg vroeg. Een lange zit dus tot de eerste stralen, die ik zelf nooit gezien heb... we hadden elkaar beter WAKKER kunnen houden.