30 KM stickers

30 KM stickers Stickers plakken is altijd leuk. Maar het kan ook echt nuttig zijn. Afgelopen week plakten kinderen van Basisschool De Rosmolen en Openbare Basisschool De Klokkebei 30 KM stickers op containers in het plaatsje Ulvenhout. Bewoners hadden de containers aan de straatkant gezet voor hun woning. De stickers geven aan dat automobilisten maar dertig kilometer mogen rijden in de straat. Dat is veel veiliger spelen voor kinderen. Moeten de bewoners de containers natuurlijk wel voortaan aan de weg laten staan en niet terugplaatsen in hun achtertuin. (foto WFA/Erald van der Aa) WFA38:SCHOLIEREN DOEN PLAK DAGJE:BREDA;09NOV2006- Scholieren van zowel Basisschool De Rosmolen als Openbare Basischool De Klokkebei in Ulvenhout kerkdorp binnen Breda gingen vandaag gekleed in gele hesjes de straat op om 30 KM stickers op alle containers welke op straat stonden te plakken. De bewoners hadden een brief gekregen om vandaag speciaal de container buiten te zetten zodat deze beplakt kon worden. Nadat op het schoolplein de leerlingen instructies hadden gekregen ging men in groepjes de wijken in om te plakken. WFA/wc/str. Erald van der Aa WFA WFA

Stickers plakken is altijd leuk. Maar het kan ook echt nuttig zijn. Afgelopen week plakten kinderen van Basisschool De Rosmolen en Openbare Basisschool De Klokkebei 30 KM stickers op containers in het plaatsje Ulvenhout. Bewoners hadden de containers aan de straatkant gezet voor hun woning. De stickers geven aan dat automobilisten maar dertig kilometer mogen rijden in de straat. Dat is veel veiliger spelen voor kinderen. Moeten de bewoners de containers natuurlijk wel voortaan aan de weg laten staan en niet terugplaatsen in hun achtertuin. (foto WFA/Erald van der Aa)