Who's next

who's next Vandaag Robert van de Roer bespreekt nrc.next met advocaat Gerard Spong en praat over de Deventermoordzaak. Spong heeft bijstand verleend in de Schiedamse parkmoord waarbij een onschuldige vast heeft gezeten. Hoe kijkt hij aan tegen de Deventer moordzaak? Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL 7 en via www.nrc.nl/whosnext. Gerard Spong, advocaat FOTO: Leo van Velzen Velzen, Leo van

vandaag

Presentator Robert van de Roer spreekt met Mariska Hulscher over politici en de roddelpers. En wat valt haar verder op in nrc.next?

Gisteren

Advocaat Gerard Spong zei over de Deventer moordzaak: „In de rechterlijke vonnissen zie je dat men erg coulant en mild is omgegaan met de wisselende en niet kloppende verklaringen van de klusjesman. Maar het is onvergeeflijk dat Maurice de Hond als een soort kruisridder de klusjesman zo publiekelijk aan de schandpaal heeft genageld.” Spong vindt dat De Hond op zijn sodemieter moet krijgen. Over Balkenende: „Als er één intellectueel beneden de maat is gebleven, is het Balkenende met dat oeverloze gezwets over normen en waarden.’’

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.