Vijfhonderd fotografen op Paris Photo

Vijfhonderd fotografen op Paris Photo Parijs. ‘Jacintha’, een foto van Mona Kuhn, is te zien in Parijs. Aanleiding is de tiende editie van Paris Photo. Deze beurs voor fotografen en liefhebbers duurt nog tot en met zondag. In het Carrousel du Louvre is het werk te zien van 106 galerieën. Het gaat om foto’s van meer dan vijfhonderd fotografen: vroege meesters uit de 19de eeuw, maar ook moderne en hedendaagse fotografie. De deelnemende galerieën komen uit 21 landen. Er is dit jaar speciale aandacht voor foto’s uit Scandinavië. Foto Mehdi Fedouach / AFP People look at "Jacintha", a photograph by Mona Kuhn, 15 November 2006 in Paris, during the "Paris-Photo" fair. The 10th fair and its 106 exhibitors present there for four days, works from the early masters of the 19th century to contemporary discoveries. AFP PHOTO MEHDI FEDOUACH AFP