H.P. Bremmer

Singer Museum A handout picture from the Singer Museum in Laren, Netherlands, shows US painter Richard Miller’s “Interior with a figure” (1917-1921) which is part of the exhibition “Loving Art: The William and Anna Singer collection” at the Singer Museum in Laren. The museum, founded by Anna Singer celebrates its 50th birthday this year. (AFP PHOTO / Singer Museum) AFP

Hoewel ze bekendstond als een eigenzinnige vrouw, liet Hélène Kröller-Muller zich in haar aankoopbeleid volledig leiden door kunstadviseur H.P. Bremmer. Bremmer is nu onderwerp van een expositie in Kröller-Müller met werken van Van Gogh, Charley Toorop en John Rädecker. Gelijktijdig heeft het Singer Museum een overzicht van de collectie van het echtpaar Singer.

De Kunstpaus, H.P. Bremmer t/m 28 jan Kröller-Müller Museum, Houtkampweg 6, Otterlo. Di-zo 10-17u; Loving Art. De William & Anna Singer Collectie t/m 7 jan Singer Museum, Drift, Laren. Di-zo 11-17u