Elkaar warm houden (4)

Elkaar warm houden (4) klik@nrc.nl Arrianne van Elk: „Dit zijn Sophie (Border terrier) en Panda (Brits Langhaar kitten). Ik heb een nest van 5, maar Panda is helemaal verliefd op Sophie en zoekt steeds haar warme gezelschap. Jammer genoeg gaat Panda over 2 weken naar zijn nieuwe baasje. Sophie zal ’m wel missen.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week is het thema ‘elkaar warm houden’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week zijn de verkiezingen. Sta je op de foto met Jan Peter, Wouter, Mark, Jan of Femke? Mail naar klik@nrc.nl. Sophie en Panda

Arrianne van Elk: „Dit zijn Sophie (Border terrier) en Panda (Brits Langhaar kitten). Ik heb een nest van 5, maar Panda is helemaal verliefd op Sophie en zoekt steeds haar warme gezelschap. Jammer genoeg gaat Panda over 2 weken naar zijn nieuwe baasje. Sophie zal ’m wel missen.”