who's next

Vandaag

Monique Snoeijen bespreekt nrc.next met ontwerper Jan des Bouvrie en praat over kleurtrends. Wat vindt de man die de kleur wit in het interieur introduceerde van kleurvoorspellingen?

Gisteren

Samira Abbos, kandidaat-Tweede Kamerlid voor de PvdA, zei over de campagne van Wouter Bos: „Hij is geen huilebalk en draaikont. Waarom zijn er zoveel zwevende kiezers? Omdat het nu alleen om de poppetjes gaat en niet over de inhoud. Waar gaan we naar toe met ons land, dat is belangrijk.” Over de film Kruistocht in Spijkerbroek zei zij: „Een prachtig boek en ga zeker naar de film met mijn neef en nichtje.” Heeft Abbos zelf een kinderwens? „Als de grote liefde zich aandient of ik word gevonden, dan wil ik wel een kindje.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.