Zeker vijf doden bij aanslag in Kashmir

Zeker vijf doden bij aanslag in Kashmir Tahat, 11 nov. Een kind werpt een blik in een ambulance waarin dodelijke slachtoffers worden afgevoerd. In het dorpje Tahat, in het Indiase deel van Kashmir, zijn gisteren zeker vijf mensen gedood toen onbekende mannen een granaat gooiden in een menigte die voor het vrijdaggebed naar de moskee was gekomen. Ongeveer 36 mensen raakten gewond bij de aanslag, die nog niet is opgeëist. De aanslagen hadden plaats op de dag dat India en Pakistan hun vredesbesprekingen hervatten. A Kashmiri boy peeps through the window of an ambulance to look at dead bodies of villagers killed in an grenade explosion in the village of Tahat, about 35 kilometers (20 miles) south of Srinagar, India, Friday, Nov. 10, 2006. Suspected militants hurled a grenade into a crowd outside a mosque in the village of Tahat on Friday, killing at least five people and injuring nearly 30 people, many of them critically, said police officer Abdul Qayoom. (AP Photo/Rafiq Maqbool) Associated Press