Wild Romance

Wild Romance film * De verfilming van het woeste leven van Neêrlands bekendste rock ‘n’ roll junkie, Herman Brood, verteld door de ogen van diens manager van het eerste uur, Koos van Dijk. In de hoofdrollen zien we Daniël Boissevain als de zanger en Marcel Hensema als de trouwe manager. „In de handen van Hensema wordt Van Dijk desondanks een interessanter personage dan Brood, die een ondoorgrond fenomeen blijft, ook al zitten er wat grofkorrelige flashbacks naar zijn jeugd in. Het gevoel dat na afloop blijft knagen, is dat Van de Velde gelijk heeft en Brood niet doorgrond hoeft te worden omdat er weinig te doorgronden is. Maar dat is wel een erg armzalige conclusie.” Bianca Stigter, 8 november 2006 In: 55 bioscopen. scene uit de film Wild Romance (2006) FOTO: Independent Films Daniel Boissevain

De verfilming van het woeste leven van Neêrlands bekendste rock ‘n’ roll junkie, Herman Brood, verteld door de ogen van diens manager van het eerste uur, Koos van Dijk. In de hoofdrollen zien we Daniël Boissevain als de zanger en Marcel Hensema als de trouwe manager.

„In de handen van Hensema wordt Van Dijk desondanks een interessanter personage dan Brood, die een ondoorgrond fenomeen blijft, ook al zitten er wat grofkorrelige flashbacks naar zijn jeugd in. Het gevoel dat na afloop blijft knagen, is dat Van de Velde gelijk heeft en Brood niet doorgrond hoeft te worden omdat er weinig te doorgronden is. Maar dat is wel een erg armzalige conclusie.”

Bianca Stigter, 8 november 2006

In: 55 bioscopen.