Werkstuk

Werkstuk De 11-jarige Jimmy van Odenhoven uit Amsterdam kreeg afgelopen maandag in het Museum Het Prinsenhof in Delft de prijs voor het beste werkstuk uitgereikt. Het thema van de Nationale Werkstukkenwedstrijd was dit jaar ‘Mijn Favoriet’. Jimmy is gek op geschiedenis. Hij maakte zijn werkstuk over de 80-jarige oorlog. In een apart hoofdstuk bespreekt hij nauwkeurig de moord op Willem van Oranje in zijn toenmalige woning, Het Prinsenhof. Jimmy ging er zelfs heen voor onderzoek. Een auteursteam van uitgeverij Wolters-Noordhoff bewerkt Jimmy’s werkstuk nu tot een spreekbeurtboekje. Volgend jaar zal dat klaar zijn. (foto uitgeverij Wolters-Noordhoff) Wolters-Noordhoff

De 11-jarige Jimmy van Odenhoven uit Amsterdam kreeg afgelopen maandag in het Museum Het Prinsenhof in Delft de prijs voor het beste werkstuk uitgereikt. Het thema van de Nationale Werkstukkenwedstrijd was dit jaar ‘Mijn Favoriet’. Jimmy is gek op geschiedenis. Hij maakte zijn werkstuk over de 80-jarige oorlog. In een apart hoofdstuk bespreekt hij nauwkeurig de moord op Willem van Oranje in zijn toenmalige woning, Het Prinsenhof. Jimmy ging er zelfs heen voor onderzoek. Een auteursteam van uitgeverij Wolters-Noordhoff bewerkt Jimmy’s werkstuk nu tot een spreekbeurtboekje. Volgend jaar zal dat klaar zijn. (foto uitgeverij Wolters-Noordhoff)