Televisie Overige Films

Van Helsing (Stephen Sommers, 2004, VS). Peperdure mengelmoes van alle monsterverhalen uit de 19de eeuw. Het monster van Frankenstein helpt de weerwolf Dracula te verslaan. Regisseur van The Mummy overspoelt de kijker met tollende filmbeelden. RTL5, 20.30-22.55u.

The Ring (Gore Verbinski, 2002, VS). Amerikaanse versie van Hideo Nakata’s Ringu (1999). Beide films draaien om een videoband die iedereen doodt die ernaar kijkt. De sceptische journaliste én moeder Naomi Watts gaat op onderzoek uit in een sfeervolle, enge film. Net5, 22.25-0.30u.

Barking Dogs Never Bite (Bong Joon-ho, 2000, Z-Korea). Zwarte komedie over de microkosmos van een appartementencomplex in Seoul. Daar verdwijnen steeds meer honden. Hoofdpersoon is werkloze professor die door zijn vrouw honds wordt behandeld. Van dezelfde regisseur draaide vorig jaar Memories of Murder in de bioscopen. België 2, 0.35-2.35u.