Look-alike (5)

Look-alike (5) klik@nrc.nl Roelof Ybema: Op de terugweg van vakantie zag ik op de Frankfurt Hahn Flughafen een reclameposter waarop een vrouw was afgebeeld. Ik probeerde mijn eigen vriendin zoveel mogelijk op de vrouw te laten lijken: haar los, hoofd iets scheef, zonnebril op, lippen stijf op elkaar, etc. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week was het thema ‘Look-alike’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week wordt het koud. Het thema is daarom elkaar warm houden. Stuur je foto's naar klik@nrc.nl.. Ybema, Roelof

Roelof Ybema: Op de terugweg van vakantie zag ik op de Frankfurt Hahn Flughafen een reclameposter waarop een vrouw was afgebeeld. Ik probeerde mijn eigen vriendin zoveel mogelijk op de vrouw te laten lijken: haar los, hoofd iets scheef, zonnebril op, lippen stijf op elkaar, etc.