Habbohotel

Habbohotel Habbohotel is een spel op het internet op je computer. Je kan er gratis op inloggen. Het is voor dertien jaar en ouder, maar jongere kinderen mogen het ook spelen met toestemming van ouderen. Door heel het hotel heen zijn ook andere jongeren die het ook spelen. Je kan met ze praten, dansen, en je kan ze in je vriendenlijst nemen. Je kan ook kamers maken en zorgen dat andere habbo’s er naartoe komen. Er zijn altijd wel leuke activiteiten op Habbohotel, er komen bijvoorbeeld ook bekende artiesten. Habbohotel is een spel over haast heel de wereld. Het wordt ook beveiligd als er bijvoorbeeld habbo’s zijn die een andere bedoeling met het spel hebben. Er zijn ook die helpen habbo’s die nieuw zijn . Ik speel ook Habbo en op Habbo heet ik Isabellea. Ik speel het nu ongeveer al negen maanden. En ik ga er nog lang mee door! Op het plaatje zie je Isabellea en in de sprekershoek een habbo X. Game-nieuws van Anique Van osch, 10 jaar, uit Arnhem.

Habbohotel is een spel op het internet op je computer. Je kan er gratis op inloggen. Het is voor dertien jaar en ouder, maar jongere kinderen mogen het ook spelen met toestemming van ouderen. Door heel het hotel heen zijn ook andere jongeren die het ook spelen. Je kan met ze praten, dansen, en je kan ze in je vriendenlijst nemen. Je kan ook kamers maken en zorgen dat andere habbo’s er naartoe komen. Er zijn altijd wel leuke activiteiten op Habbohotel, er komen bijvoorbeeld ook bekende artiesten. Habbohotel is een spel over haast heel de wereld. Het wordt ook beveiligd als er bijvoorbeeld habbo’s zijn die een andere bedoeling met het spel hebben. Er zijn ook die helpen habbo’s die nieuw zijn . Ik speel ook Habbo en op Habbo heet ik Isabellea. Ik speel het nu ongeveer al negen maanden. En ik ga er nog lang mee door! Op het plaatje zie je Isabellea en in de sprekershoek een habbo X.

Game-nieuws van Anique Van osch, 10 jaar, uit Arnhem.