Gaudi bank

Gaudi bank Gaudi is een beroemd kunstenaar die in Barcelona woont en op het plein bij de kerk met mozaïek allerlei Kunstwerken heeft gemaakt. Op Jenaplan school ’t Hoge Land hebben 230 kinderen een hele mooie bank gemozaïekt. Op de bank werd de mascotte van de school gezet. Die mascotte is bedacht door Sandra, de mascotte is een panda beertje. Helaas heeft de mascotte nog geen naam. Maar daar word nog aan gewerkt. De vorm van de bank is bedacht door een echte kunstenares Paulien Luyben. De bank is ontworpen omdat de school 25 jaar bestaat. Iedereen heeft een mozaïeksteentje bijgedragen. Papa’s hebben het begin van de bank gemetseld. En mama’s hebben meegeholpen, samen met de juffen en de 230 kinderen om de bank te mozaïeken. Zelfs onze directeur heeft een steentje bijgedragen. En zeg nou zelf, is het niet een prachtige bank geworden? Zo zie je maar weer wat je kunt bereiken als je samen werkt aan iets moois! Rosalie Willemsen, 11 jaar, en Micky Bieze, 12 jaar, uit Epe Foto van bank bedoeld voor gebruik in NRC (deze foto mag bij het betreffende artikel geplaatst worden) Luimes, Joop

Gaudi is een beroemd kunstenaar die in Barcelona woont en op het plein bij de kerk met mozaïek allerlei Kunstwerken heeft gemaakt.

Op Jenaplan school ’t Hoge Land hebben 230 kinderen een hele mooie bank gemozaïekt. Op de bank werd de mascotte van de school gezet. Die mascotte is bedacht door Sandra, de mascotte is een panda beertje. Helaas heeft de mascotte nog geen naam. Maar daar word nog aan gewerkt. De vorm van de bank is bedacht door een echte kunstenares Paulien Luyben. De bank is ontworpen omdat de school 25 jaar bestaat. Iedereen heeft een mozaïeksteentje bijgedragen. Papa’s hebben het begin van de bank gemetseld. En mama’s hebben meegeholpen, samen met de juffen en de 230 kinderen om de bank te mozaïeken. Zelfs onze directeur heeft een steentje bijgedragen. En zeg nou zelf, is het niet een prachtige bank geworden? Zo zie je maar weer wat je kunt bereiken als je samen werkt aan iets moois!

Rosalie Willemsen, 11 jaar, en Micky Bieze, 12 jaar, uit Epe