Televisie Overige Films

Feestje! (Ruud van Hemert, 2004, Nederland). Veelal als ‘oubollig’ gekenschetste, Hollandse variant op de Amerikaanse romantische komedie door de regisseurs van Schatjes!, Mama is boos! en Ik ook van jou. Antonie Kamerling en Beau van Erven Dorens als eeuwige studenten die hebben afgesproken de liefde nooit serieus te zullen nemen. Maar dan dienen Chantal Janzen en Daphne Bunskoek zich aan. Ned.3, 20.30-22.00u.

Volcano (Mick Jackson, 1997, VS). Rampenfilm bewandelt geijkte paden. Tommy Lee Jones zet zijn tanden in door vulkaanuitbarsting belaagd Los Angeles. Met Anne Heche als seismologe. RTL7, 20.30-22.25u.

Goldfinger (Guy Hamilton, 1964, GB). Derde James Bondfilm, met Sean Connery als 007, Gert Fröbe en Harold Sakata als voornaamste schurken en een spectaculaire finale op Fort Knox. Veronica, 20.30-22.35u., onderbroken door reclame.