Televisie Film van de dag

Uit Cold Creek Manor. COLD CREEK MANOR Sharon Stone foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Cold Creek Manor. Televisie is een uitstekend medium om films te zien die nooit in de bioscoop zijn uitgebracht en waarvan je niet zeker weet of ze wel op dvd beschikbaar zijn, en of het dan de moeite waard is er een paar euro’s tegenaan te gooien. Cold Creek Manor is zo’n film. Op papier ziet het er goed uit.Regisseur Mike Figgis bewees in eerdere films al een aardige sfeer te kunnen neerzetten en hij heeft de ambitie meer dan doorsnee vermaak te bieden.Dennis Quaid en Sharon Stone spelen de hoofdrollen, en de bijrollen zijn ook goed bezet, met Juliette Lewis, Stephen Dorff en Christopher Plummer. Het verhaal gaat over een echtpaar dat verkast naar het platteland waar ze een oud huis kopen en willen opknappen.Het gaat mis als de oude eigenaar mee gaat helpen met de verbouwing. (Mike Figgis, 2003, VS), Net 5, 20.30-22.55u.

André Waardenburg