Televisie Film van de dag

Made in America (Richard Benjamin, 1993, VS). Eigentijdse variatie op traditionele romantische Hollywoodkomedie. Afro-activiste Whoopi Goldberg ontwikkelt een zwak voor macho met cowboyhoed (Ted Danson), de tot dan toe onbekende spermadonor van wie zij 16 jaar terug een dochter kreeg. BBC1, 0.20-2.05u.

Sherlock Holmes and the Secret Weapon (Roy William Neill, 1942, VS). Aflevering uit succesvolle reeks met Basil Rathbone als Sherlock Holmes en Nigel Bruce als Watson. Holmes wordt betrokken bij de ontvoering van Dr. Tober een wetenschapper die een precisiebommenwerper heeft ontwikkeld. ZDF, 0.40-1.50u., zwart-wit., nagesynchroniseerd.

Tycoon (Richard Wallace, 1947, VS). Melodramatische avonturenfilm met John Wayne als ingenieur die in het Andesgebergte een spoorwegtunnel aan moet leggen en onderwijl verliefd wordt op de dochter van zijn opdrachtgever. Morgen, BBC2, 14.10-16.15u.