Look-alike (3)

Look-alike (3) klik@nrc.nl Bram Rothuizen: Zoals je kunt zien lijkt mijn broer sprekend op Lionel Messi, voetballer van F.C. Barcelona. Saillant detail trouwens is dat mijn broer Messi in Buenos Aires tegenkwam voor de ingang van een luxe discotheek. Hij zei dat Messi hem aandachtig had aangekeken. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks is er een ander thema. Deze week is het thema ‘Look-alike’ Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de gemaakte keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Dus hoor je vaak dat je sprekend op die ene beroemdheid lijkt? Mail naar klik@nrc.nl. Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring against Osasuna during their Spanish First Division soccer match at Nou Camp Stadium in Barcelona September 9, 2006. REUTERS/Albert Gea (SPAIN) REUTERS

Bram Rothuizen: Zoals je kunt zien lijkt mijn broer sprekend op Lionel Messi, voetballer van F.C. Barcelona. Saillant detail trouwens is dat mijn broer Messi in Buenos Aires tegenkwam voor de ingang van een luxe discotheek. Hij zei dat Messi hem aandachtig had aangekeken.