Who's next

Vandaag

Monique Snoeijen praat met de blinde cabaretier Vincent Bijlo over nrc.next en de Democraten die voor de Amerikaanse Congresverkiezingen anti-oorlogskandidaten inzetten, zoals Tammy Duckworth, die twee benen verloor in Irak. Wat vindt Bijlo hiervan?

Gisteren

Advocaat Geert-Jan Knoops zei over de doodstraf voor Saddam Hussein: „Hij moet hangen in letterlijk en figuurlijke zin. Het is redelijk beangstigend dat regeringsleiders zoals Balkenende de wenselijkheid uitspreken dat dat ook gebeurt. Ik word een van de adviseurs die het internationale team van advocaten gaat bijstaan bij het hoger beroep. Daardoor ben ik wel onderdeel van een klein stukje geschiedenis waar over honderd jaar mensen nog naar terugkijken.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.