Televisie Overige Films

Diamonds Are Forever (Guy Hamilton, 1971, GB). Sean Connery zou meer dan een miljoen dollar hebben opgestreken om terug te keren en voor de zesde keer James Bond te spelen. Charles Gray is aartsvijand Blofeld en Jill St. John werd als eerste Amerikaanse Bond-girl verkozen boven o.a. Jane Fonda en Faye Dunaway. Film speelt vooral in Las Vegas maar kent ook een oefenruimte van de NASA, die inspeelde op de samenzweringstheorie dat de eerste maanlanding geënsceneerd zou zijn. Veronica, 20.30-22.50u.

The Glass Bottom Boat (Frank Tashlin, 1966, VS). Spionageparodie met Doris Day. Jonge weduwe wordt abusievelijk voor KGB-agente gehouden. WDR, 22.15-24.00u., nagesynchroniseerd.

Invitation to a Gunfighter (Richard Wilson, 1964, VS). Western waarin revolverheld Yul Brynner door een schurk wordt ingehuurd om rechtschapen George Segal te doden. ARD, 1.50-3.15u., nagesynchroniseerd.