Look-alike (2)

Look-alike (2) klik@nrc.nl Ed en Jeroen maken hun gelijkenis met het beroemde komische duo Laurel & Hardy te gelde. Voor z’n duizend euro per uur komen ze je feest opleuken. Deze foto komt van www.dubbelganger.nl, waar ook foto’s van look-a-likes van Pavarotti, Beatrix en Inge de Bruijn te zien zijn. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘Look-alike’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Hoor je vaak dat je sprekend op die ene beroemdheid lijkt? Mail naar klik@nrc.nl.

Ed en Jeroen maken hun gelijkenis met het beroemde komische duo Laurel & Hardy te gelde. Voor z’n duizend euro per uur komen ze je feest opleuken. Deze foto komt van www.dubbelganger.nl, waar ook foto’s van look-a-likes van Pavarotti, Beatrix en Inge de Bruijn te zien zijn.