Look-alike (1)

Look-alike (1) klik@nrc.nl Frenkel Tel: „Op straat word ik bijna dagelijks aangesproken als de spits van Ajax, Klaas-Jan Huntelaar. Ik heb zelfs één keer een keer een soort VIP-treatment gehad in een club, omdat ze daar dachten een beroemde voetballer op bezoek te hebben. Ik ben naast de tv gaan zitten, om te kijken of ik echt zo op hem lijk. Zoek de tien verschillen!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘Look-alike’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Hoor je vaak dat je sprekend op die ene beroemdheid lijkt? Mail naar klik@nrc.nl.

Frenkel Tel: „Op straat word ik bijna dagelijks aangesproken als de spits van Ajax, Klaas-Jan Huntelaar. Ik heb zelfs één keer een keer een soort VIP-treatment gehad in een club, omdat ze daar dachten een beroemde voetballer op bezoek te hebben. Ik ben naast de tv gaan zitten, om te kijken of ik echt zo op hem lijk. Zoek de tien verschillen!”