Footballspeler koestert de bal

Footballspeler koestert de bal Landover, 6 nov. Na een ‘touchdown’ in de wedstrijd tegen de Washington Redskins doet American-footballspeler Terrell Owens net alsof hij slaapt. Door zijn succes op die manier te vieren, werd hij na de wedstrijd gestraft. De Amerikaan die bij de Dallas Cowboys speelt, heeft een reputatie hoog te houden. Zo zou hij tijdens teambesprekingen enkele keren in slaap zijn gevallen. Eind september zorgde Owens ook voor opschudding. Brandweerlieden troffen hem thuis bewusteloos aan, als gevolg van een overdosis slaapmiddelen. Het betrof volgens de politie een zelfmoordpoging, maar Owens zelf ontkende dat. Owens speelt sinds dit voorjaar bij de Dallas Cowboys. (Foto Reuters) Dallas Cowboys receiver Terrell Owens pretends to sleep on the ball after scoring a third-quarter touchdown against the Washington Redskins in their National Football League game in Landover, Maryland November 5, 2006. Owens, who has faced criticism for reportedly falling asleep in team meetings, was penalized for the celebration. REUTERS/Andrew Cameron (UNITED STATES) Reuters