My Fair Lady

My Fair Lady MUSICAL Producent Joop van den Ende brengt een nieuwe versie van de musical My Fair Lady, over de hoogleraar Higgins (Thom Hoffman) die een bloemenmeisje (Céline Purcell) wil omvormen tot welsprekende dame. „Wat een verademing is het, om een musical te zien waarin de interpretatie van de rollen het hoogste doel is. Finesse en detaillering staan voorop. Dat is in de eerste plaats de verdienste van de Engelse regisseur Matt Ryan, maar ook de acteurs laten stuk voor stuk de subtiliteiten van hun personages zien. Thom Hoffman speelt met veel humor een vlerkerige, maar allengs ontdooiende Higgins.” Henk van Gelder, 3 november 2006 Tournee t/m 22/7. Inl. 0900-3005000 & www.musicals.nl. ‘My Fair Lady’ met links Barend van Zon (Freddy) en Céline Purcell (Eliza Doolittle) Foto Joris-Jan Bos 'My Fair Lady' Joop van den Ende ~ Theaterproducties Joris-Jan Bos Photography©

Producent Joop van den Ende brengt een nieuwe versie van de musical My Fair Lady, over de hoogleraar Higgins (Thom Hoffman) die een bloemenmeisje (Céline Purcell) wil omvormen tot welsprekende dame.

„Wat een verademing is het, om een musical te zien waarin de interpretatie van de rollen het hoogste doel is. Finesse en detaillering staan voorop. Dat is in de eerste plaats de verdienste van de Engelse regisseur Matt Ryan, maar ook de acteurs laten stuk voor stuk de subtiliteiten van hun personages zien. Thom Hoffman speelt met veel humor een vlerkerige, maar allengs ontdooiende Higgins.”

Henk van Gelder, 3 november 2006

Tournee t/m 22/7. Inl. 0900-3005000 & www.musicals.nl.