Borat

Borat In Borat doet de Kazachstaansee verslaggever Borat de Verenigde Staten aan. Borat is na Ali G. het tweede typetje van de Engelse komiek Sacha Baron Cohen dat het tot een speelfilm schopt. De verslaggever beledigt zowat iedereen: vrouwen, Kazachen, joden en Amerikanen. „In de handen van Borat wordt elk taboe gewoon iets dat niet mag. (-) Soms doet hij dat fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld dubbel gelegen om de scène waarin Borat en zijn producent in een bed & breakfast van een joods echtpaar terechtkomen. De verhaallijn waarin Borat verliefd wordt op Pamela Anderson is minder hilarisch. Met seksisme is het op dit gebied wat moeilijker scoren dan met antisemitisme.” Bianca Stigter, 1 november 2006 Borat : Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. In: 65 bioscopen. scene uit de film Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) FOTO: 20th Century Fox Sacha Baron Cohen
Borat In Borat doet de Kazachstaansee verslaggever Borat de Verenigde Staten aan. Borat is na Ali G. het tweede typetje van de Engelse komiek Sacha Baron Cohen dat het tot een speelfilm schopt. De verslaggever beledigt zowat iedereen: vrouwen, Kazachen, joden en Amerikanen. „In de handen van Borat wordt elk taboe gewoon iets dat niet mag. (-) Soms doet hij dat fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld dubbel gelegen om de scène waarin Borat en zijn producent in een bed & breakfast van een joods echtpaar terechtkomen. De verhaallijn waarin Borat verliefd wordt op Pamela Anderson is minder hilarisch. Met seksisme is het op dit gebied wat moeilijker scoren dan met antisemitisme.” Bianca Stigter, 1 november 2006 Borat : Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. In: 65 bioscopen. scene uit de film Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) FOTO: 20th Century Fox Sacha Baron Cohen 20th Century Fox

In Borat doet de Kazachstaansee verslaggever Borat de Verenigde Staten aan. Borat is na Ali G. het tweede typetje van de Engelse komiek Sacha Baron Cohen dat het tot een speelfilm schopt. De verslaggever beledigt zowat iedereen: vrouwen, Kazachen, joden en Amerikanen.

„In de handen van Borat wordt elk taboe gewoon iets dat niet mag. (-) Soms doet hij dat fantastisch. Ik heb bijvoorbeeld dubbel gelegen om de scène waarin Borat en zijn producent in een bed & breakfast van een joods echtpaar terechtkomen. De verhaallijn waarin Borat verliefd wordt op Pamela Anderson is minder hilarisch. Met seksisme is het op dit gebied wat moeilijker scoren dan met antisemitisme.”

Bianca Stigter, 1 november 2006

Borat : Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. In: 65 bioscopen.