Who's next

Gisteren Zangeres Wende Snijders zei over de collectie van Victor & Rolf voor H&M: „Het is vrouwelijk, elegant en met humor. Met allemaal hartjes voor de vrouwen en pijlen voor de mannen. Dat wil je toch gewoon hebben? En ik heb het al!” Wat vindt zij van de reddingsactie van een groep paarden in Friesland: „Het is zo zielig. Als je ze zo bij elkaar ziet, vraag ik me af: hoe zou de sfeer in de kudde zijn?” Over de film Borat: „Ik heb echt in mijn broek gepist van het lachen. Maar zo provocerend als hij is, zo zit ik zelf niet in elkaar.” Nederland - Terschelling - 14-06-2005 Oerol festival. Midsland , portret van zangeres en actrice Wende Snijders . Foto: Sake Elzinga Elzinga, Sake

Vandaag

Gesprek over nrc.next met Olaf Stuger, lijsttrekker van Lijst Vijf Fortuyn over de uitkomsten van 21minuten.nl, de enquête op internet waaruit blijkt dat de kloof tussen burgers en politici nog altijd groot is.

Gisteren

Zangeres Wende Snijders zei over de collectie van Victor & Rolf voor H&M: „Het is vrouwelijk, elegant en met humor. Met allemaal hartjes voor de vrouwen en pijlen voor de mannen. Dat wil je toch gewoon hebben? En ik heb het al!” Wat vindt zij van de reddingsactie van een groep paarden in Friesland: „Het is zo zielig. Als je ze zo bij elkaar ziet, vraag ik me af: hoe zou de sfeer in de kudde zijn?” Over de film Borat: „Ik heb echt in mijn broek gepist van het lachen. Maar zo provocerend als hij is, zo zit ik zelf niet in elkaar.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL 7 en via www.nrc.nl/whosnext