Vissersman

Vissersman In de zee zijn vissen en hé daar zwemt er één ik volg hem met mijn ogen en o nee, hij zwemt recht op een vissersman En hij heeft het stuk brood zeg jongeman zeg ik zacht ja, zegt de puber, laat jij dat visje wel weer vrij? ja hoor, zegt de puber maak je geen zorgen, ik maak hem niet dood gelukkig dacht ik en ging zo vlug mogelijk naar huis Dichtkunst van Vaya Dijksterhuis (foto), 8 jaar, uit Groningen Eigen nieuws Kinderpagina

In de zee zijn vissen

en hé daar zwemt er één

ik volg hem met mijn ogen

en o nee, hij zwemt recht op een vissersman

En hij heeft het stuk brood

zeg jongeman zeg ik zacht

ja, zegt de puber, laat jij dat visje wel weer vrij?

ja hoor, zegt de puber

maak je geen zorgen, ik maak hem niet dood

gelukkig dacht ik en ging zo vlug mogelijk naar huis

Dichtkunst van Vaya Dijksterhuis, 8 jaar, uit Groningen