Tekening van Beatrix geveild

Tekening van Beatrix geveild Koningin Beatrix kan heel goed tekenen. Toen ze nog prinses was maakte ze deze tekening van – hoe kan het anders – een prins en prinsessen. Ze gaf de tekening aan haar gouvernante en nu is die geveild. Het veilinghuis, Sotheby’s, dacht dat er niet meer dan 2500 euro voor de tekening van Beatrix betaald zou worden, maar die schatting zat er helemaal naast. De tekening bracht heel veel geld op: 11.856 euro, dus bijna 12 duizend. De tekening werd gekocht door een verzamelaar. (foto: Sotheby’s) Sotheby’s

Koningin Beatrix kan heel goed tekenen. Toen ze nog prinses was maakte ze deze tekening van – hoe kan het anders – een prins en prinsessen. Ze gaf de tekening aan haar gouvernante en nu is die geveild. Het veilinghuis, Sotheby’s, dacht dat er niet meer dan 2500 euro voor de tekening van Beatrix betaald zou worden, maar die schatting zat er helemaal naast. De tekening bracht heel veel geld op: 11.856 euro, dus bijna 12 duizend. De tekening werd gekocht door een verzamelaar. (foto: Sotheby’s)