Politiek 24/7

Politiek 24. Sinds gisteren hebben de publieke omroepen een nieuw kanaal: ‘Politiek 24’. Volgens de zender doet Politiek 24 verslag van alles wat zich binnen en buiten de politieke arena in Den Haag afspeelt.

Het themakanaal gaat via digitale televisie 24 uur per dag, 7 dagen per week programma’s maken over de Nederlandse politiek in de breedste zin van het woord. De uitzendingen worden verzorgd door de NOS.

Politiek 24 is ook te zien via internet. De inhoud van Politiek 24 zal volgens een persbericht van de NOS bestaan uit live en integrale verslagen van Tweede en Eerste Kamerdebatten, persconferenties van politici en politieke partij- of discussiebijeenkomsten. Verder komen er samenvattingen van het politieke nieuws op Nederland 1, 2, en 3 en worden selecties getoond van archiefmateriaal van historische en recente politieke gebeurtenissen.

Bekijk de zender op www.politiek24.nl of 94992 naar 7585