Peer in je trui

Peer in je trui Wij zijn twee nichtjes van twaalf jaar. Op zondag vijftien oktober 2006 gingen wij peren plukken in de tuin van Iris. We hadden in totaal 300 peren geplukt, in een half uur! We deden een soort van spel, wie kreeg de meeste peren in zijn schoenen, jas, broek en trui; Iris had er 110 en Josien 107! Zie de foto! We gingen ook appels plukken alleen was er jammer genoeg maar één rijp. Perenspel van Josien de Boer, 12 jaar, uit Uitgeest en Iris Huisman, ook 12, uit Heemskerk. Eigen nieuws kinderpagina

Wij zijn twee nichtjes van twaalf jaar. Op zondag vijftien oktober 2006 gingen wij peren plukken in de tuin van Iris. We hadden in totaal 300 peren geplukt, in een half uur! We deden een soort van spel, wie kreeg de meeste peren in zijn schoenen, jas, broek en trui; Iris had er 110 en Josien 107! Zie de foto! We gingen ook appels plukken alleen was er jammer genoeg maar één rijp.

Perenspel van Josien de Boer, 12 jaar, uit Uitgeest en Iris Huisman, ook 12, uit Heemskerk.