Halloween (5)

Halloween (5) klik@nrc.nl Marisa Stoffers stuurde deze foto van een verdronken meisje. Niet zomaar een verdronken meisje, maar ‘la fille noyée’ (van Wende Snijders). Dat niemand dat zag op het Halloweenfeest, afgelopen zaterdag, vond Floor van Alphen (het verdronken meisje) een beetje stom. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘Halloween’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het thema ‘look-a-like’. Hoor je vaak dat je sprekend op die ene beroemdheid lijkt? Mail je foto naar klik@nrc.nl. Halloween (5) klik@nrc.nl

Marisa Stoffers stuurde deze foto van een verdronken meisje. Niet zomaar een verdronken meisje, maar ‘la fille noyée’ (van Wende Snijders). Dat niemand dat zag op het Halloweenfeest, afgelopen zaterdag, vond Floor van Alphen (het verdronken meisje) een beetje stom.