Halloween

Halloween Deze jonge Jack Sparrow is, in tegenstelling tot Johnny Depp, helemaal niet bang voor Davy Jones, die in de film Pirates of the Caribbean: Deads man’s Chest toch maar mooi Jack’s ziel wil opeisen. Deze Jack en Davy deden afgelopen zondag mee aan het Halloween Kostuum Carnaval in West Hollywood, Amerika. Dat is het grootste Halloweenfeest ter wereld. Het wordt op 31 oktober ’s nachts gehouden. Halloween wordt vooral in Ierland, Engeland, Amerika en Canada gevierd. Kinderen gaan dan, net als wij met Sint-Maarten, met lampionnen langs de huizen om liedjes te zingen in ruil voor snoepgoed. (foto: AFP/Gabriel Bouys) People participate at the West Hollywood Halloween Costume Carnaval, 31 October 2006. The world-famous costume party on Santa Monica Boulevard Halloween night is the largest adult outdoor Halloween event in the world. The West Hollywood Carnaval is second only to the Rose Parade in attracting visitors to attend a Southern California event. An estimated half a million people will participate or come to watch the ghouls and goblins party. Some of the wildest costumes and funniest antics can be seen on Halloween night while strolling along Santa Monica Boulevard. AFP PHOTO GABRIEL BOUYS AFP

Deze jonge Jack Sparrow is, in tegenstelling tot Johnny Depp, helemaal niet bang voor Davy Jones, die in de film Pirates of the Caribbean: Deads man’s Chest toch maar mooi Jack’s ziel wil opeisen. Deze Jack en Davy deden afgelopen zondag mee aan het Halloween Kostuum Carnaval in West Hollywood, Amerika. Dat is het grootste Halloweenfeest ter wereld. Het wordt op 31 oktober ’s nachts gehouden. Halloween wordt vooral in Ierland, Engeland, Amerika en Canada gevierd. Kinderen gaan dan, net als wij met Sint-Maarten, met lampionnen langs de huizen om liedjes te zingen in ruil voor snoepgoed. (foto: AFP/Gabriel Bouys)