Blankert en Treijtel bij Feyenoord

Rotterdam, 3 nov. Oud-NOC*NSF-voorzitter Hans Blankert en oud-doelman Eddie Treijtel hebben bij Feyenoord zitting genomen in een speciale commissie. Deze groep van betrokkenen en deskundigen, onder leiding van oud-voorzitter Gerard Kerkum, moet een nieuwe structuur en organisatie voor de voetbalclub bedenken, die ”past binnen de nu geldende maatschappelijke normen”. De commissie bestaat verder uit Jan de Rooij en Guus de Groot. Gerard Moussault (jurist) en Ad Kooimans (secretaris) zorgen voor ondersteuning. In de commissie is ook plaats voor twee afgevaardigden uit de vijf supportersgroeperingen bij Feyenoord. De fans willen pas zitting nemen in de commissie-Kerkum als voorzitter Jorien van den Herik en zijn commissarissen Sjaak Troost en Willem Scholten hun functie hebben neergelegd. De eerste bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Het advies van de commissie-Kerkum heeft een bindend karakter.