Who's next

Vandaag

Monique Snoeijen bespreekt nrc.next met zangeres Wende Snijders van wie onlangs haar cd La fille noyée met Franse en Nederlandstalige chansons uitkwam. Snijders gaat in op vragen over de modeontwerpers Viktor & Rolf, die voor H&M een speciale collectie hebben ontworpen. Zij heeft deze kleding cadeau gekregen.

Gisteren

Ex-tattoo-koning Henk Schiffmacher zei over de dood van oud-president van Zuid-Afrika Botha: „Ik lig er niet wakker van. Hij heeft misschien wel de aanzet gegeven tot het afschaffen van de apartheid, maar die bestaat nog steeds. Er zijn nog steeds townships waar bijvoorbeeld helemaal geen medicijnen zijn. Daar leeft men nog bij de gedachte dat als je een maagd neemt je wel van aids geneest.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.