Who's next

Vandaag Robert van de Roer bespreekt nrc.next met tattoo-koning Henk Schiffmacher. Nrc.next schrijft over het overlijden van de oud-president van Zuid-Afrika P.W. Botha. Schiffmacher is als ambassadeur van Orange Babies in Zuid-Afrika geweest. Wat vindt hij van de huidige situatie in het land? Nederland, Amsterdam, 01-02-2005 Henk Schiffmacher, tattoo kunstenaar Foto: Hans van den Bogaard/Hollandse Hoogte Hans van den Bogaard/Hollandse Hoogte

Vandaag

Monique Snoeijen bespreekt nrc.next met zangeres Wende Snijders van wie onlangs haar cd La fille noyée met Franse en Nederlandstalige chansons uitkwam. Snijders gaat in op vragen over de modeontwerpers Viktor & Rolf, die voor H&M een speciale collectie hebben ontworpen. Zij heeft deze kleding cadeau gekregen.

Gisteren

Ex-tattoo-koning Henk Schiffmacher zei over de dood van oud-president van Zuid-Afrika Botha: „Ik lig er niet wakker van. Hij heeft misschien wel de aanzet gegeven tot het afschaffen van de apartheid, maar die bestaat nog steeds. Er zijn nog steeds townships waar bijvoorbeeld helemaal geen medicijnen zijn. Daar leeft men nog bij de gedachte dat als je een maagd neemt je wel van aids geneest.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL7 en via www.nrc.nl/whosnext.