Halloween (4)

Halloween (4) klik@nrc.nl Charlotte Latten: „Vorige week was ik bij mijn vriendje in Mexico, waar ze fanatiek Halloween vieren. Natuurlijk moest ik zo’n gekostumeerd feest ook meemaken, alleen: ik had geen outfit bij me. Geen nood, zo bleek, we kochten gewoon wat bij een kostuumstalletje langs de kant van de weg. Uiteindelijk ging ik als duiveltje. Beetje jammer dat ik één van de heel velen was met hetzelfde idee, maar leuk was de party zeker!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema wisselt wekelijks. Deze week is het thema ‘Halloween’. Je foto moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week is het thema ‘look-alike’. Hoor je vaak dat je sprekend op die ene beroemdheid lijkt? Mail je foto naar klik@nrc.nl. Latten, Charlotte

Charlotte Latten: „Vorige week was ik bij mijn vriendje in Mexico, waar ze fanatiek Halloween vieren. Natuurlijk moest ik zo’n gekostumeerd feest ook meemaken, alleen: ik had geen outfit bij me. Geen nood, zo bleek, we kochten gewoon wat bij een kostuumstalletje langs de kant van de weg. Uiteindelijk ging ik als duiveltje. Beetje jammer dat ik één van de heel velen was met hetzelfde idee, maar leuk was de party zeker!”