Who's next

Vandaag

Robert van de Roer bespreekt nrc.next met tattoo-koning Henk Schiffmacher. Nrc.next schrijft over het overlijden van de oud-president van Zuid-Afrika P.W. Botha. Schiffmacher is als ambassadeur van Orange Babies in Zuid-Afrika geweest. Wat vindt hij van de huidige situatie in het land?

Gisteren

Loretta Schrijver, nieuwslezer bij RTL, zei over het rapport met de kosten van de klimaatverandering in 2050 (2,5 biljoen dollar): „Mijn hart maakte een klein vreugdesprongetje toen ik dit las. Dit is groot nieuws en eindelijk schrikt iedereen terwijl dit soort rapporten eigenlijk al jaren bestaan.” Zij zet zich op alle mogelijke manieren in voor de natuur. En haar collega’s roepen dan: „Daar heb je Loretta weer.”

Elke werkdag om 12.40u. en 17.45u. (herh.) op RTL 7 en via www.nrc.nl/whosnext.