Televisie Overige Films

She’s the One (Edward Burns, 1996, VS). Wel van misogynie beschuldigde ‘romantic comedy’ waarin twee New Yorkse broers – een taxichauffeur en een beursyup – worstelen met de liefde in het algemeen en Cameron Diaz in het bijzonder. RTL5, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Dr. No (Terence Young, 1962, Engeland). Allereerste James Bondfilm lanceerde voor een relatief laag budget de uiterst succesvolle formule en is volgens menigeen nog altijd de beste van de serie. Met Sean Connery, Ursula Andress. Veronica, 22.50-0.55u., onderbroken door reclame.

About Adam (Gerard Stembridge, 2000, Ierl/GB/VS). Dwarse Ierse komedie in de traditie van Four Weddings and a Funeral zou de vertelstijl van Kurosawa’s Rashomon paren aan de moraal van Pasolini’s Teorema. Kate Hudson’s verloofde Stuart Townsend blijkt wel erg veel te betekenen voor haar twee zusters én haar broer. BBC2, 0.20-1.55u.